Moo ~ New blog, but not new bloggers! (themoo)Moo ~ New blog, but not new bloggers!


Hei.

Dette er vår nye blogg. Våres navn er Thea og Benedicte, begge er 12 år gamle og begge kommer fra Molde. Vi er to rare venninner, veldig gode venninner. For litt siden hadde vi egne blogger. Thea HER! Benedicte HER! Vi vil nå ikke være aktive i disse bloggene men heller blogge her. I den nærmeste tiden vil vi snakke mye om vår bursdag som snart skal feires, 23. februar. Vi har egentlig bursdag 22. februar (Benedicte) og 27. februar (Thea), og vi gleder oss kjempe mye. Det skal bli litt av en fest med hele basen (eller "klassen", vankslig å forklare. Et spesielt opplegg på skolen vår).

Det blir ikke riktig mye blogging av Thea nå i det siste, i hvertfall ikke på formiddagen siden hun er så aktiv med dans. Jeg vil da blogge litt mere siden mine treninger er mere umot kvelden. Kan da bare informere at jeg går på svømming og håndball som er hver dag for meg. Mandag, Onsdag og Torsdag + helgene blir det mest blogging av meg. For Thea mer ut mot kvelden på alle dager, men fredag og helgene blir det mest hos henne, tenker jeg.

Gjerne allerede nå send spørmål til oss via kommentarfeltet. Vi skal svare så fort vi kan og håper på at du vil like vår nye blogg. Kos deg!

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ New blog, but not new bloggers!"legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits