Moo ~ My Saturday, with my Moo-Thea! (themoo)Moo ~ My Saturday, with my Moo-Thea!


I dag har jeg egentlig nesten bare vært med Thea. Tidlig i dag, i halv 11 tiden, dro jeg til Thea. Hun var denne uken hos pappaen sin. Der lå vi i senge mesteparten av den tiden vi var der og hørte på musikk mens vi fant flere sanger til bursdagen vår og diskuterte hva skags aktiviteter og mat osv. vi skulle ha. Koselig ♥

Nå har vi både funner mange morsomme aktiviteter vi skal ha på bursdagen, eller selskapsleker om jeg heller skal kalle det, det. Slikt som Eske-Rally, en sykt morsom lek, høres ihvertfall sånn ut i fra hva "oppskriften" på leken mener og sier. Vi hadde tenkt på å ha pinjata men det ble ikke stort av siden limen må tørke i hele 2-3 dager også manglet vi lim. Også fikk vi da vite at den limen absolutt skulle være så "spesiell" da. I det perfekte tidspunktet, da vi hadde planlagt alt med den pinjataen.

Vi har kommer svært langt allerede med planleggingen. Men det er ikke lenge til bursdagen allerede har begynt. 23. februar skjer det. Det skal bli litt av en dag, altså. Vi skal da invitere hele trinnet eller klassen. Vi har et rart opplegg på skolen, eller, opplegg og opplegg. Om du tenker deg slike vanlige klasser, så er dem delt opp i grupper. I et trinn, altså 1. 2. 3. 4, osv. Så er det på en måte 2 grupper i hver klasse. Det vil si at det er to rom som tilhører hver klasse, som vi da kaller base 1 og base 2. Jeg og Thea går da på base 2! Vi eier! Rart "opplegg" sant, Mooo!

Jeg var med Thea fra klokka halv 11 ca. til klokka 6. Jeg var så heldig å få sitte på med pappaen til Thea. Men ihvertfall, vi var ikke hos pappaen til Thea hele tiden (foreldrene hennes er skilt). Etter 2 timers tid hos han ble vi kjørt til mammaen siden Tuva, stemor til Thea, skulle på plantasjen med lillesøsteren til Thea. Der begynte vi med å lage bordkort, deretter invitasjon også litt av hvert. Tiden gikk veldig fort men vi fikk gjort veldig mye også! Stolt av oss, jeg, Thea!

He he, nå i det siste har jeg begynt å kalle Thea for "min lille tullekopp med ekstra sukker på". Hun er bare så søt og tullete. Derfor kaller jeg henne det i noen anldeninger. Min lille moo, ja, det kan jeg også kalle deg Thea, min moo! Yeah, to kalle navn, ikke vers, hæ? Nei da ... Tilbake til min dag. Ja, i 6 tiden kom pappaen til thea for å kjøre henne hjem igjen til han, og da fikk da jeg sitte på. - Tusen takk! Da jeg kom hjem var jeg så fikt til å, ja ... Før jeg/vi da bli kjørt hjem igjen (jeg til mitt hjem og Thea til pappaen), var jeg så flink til å utsette pc'n min til risiko, følte at jeg hadde det skikkelig travelt for å skru den av. Så nå sitter mamma nede på stua og prøver å fikse den med håndbok, verdens beste mamma ♥ Håper bare at den blir bra igjen før bursdagen vår, siden vi skal bruke den til musikken. Jeg har da høytalere til pc'n min, eller det er søsteren min sine da, men de git KJEMPE bra lyd bra seg, sykt høyt, så dem skal vi bruke på bursdagen vår. Gleder meg!

Thea har da ikke blogget enda ser jeg, men det blir nok ikke om så lenge. Skal sikkert spørre henne senere i kveld om hun vil legge inn et innlegg. Også en ting: Det blir ikke mye bilder, dessverre, nå som pc'n min er "ødelagt" eller utsatt for "risiko" (morsomt å si at den er utsatt for risiko, he he), men men ... Kanskje Thea legger inn litt? Men i såfall, om det blir bilder, blir det slike bilder som ikke er tatt av oss. Mest sannsynlig fra gode gamle google.no, love you ♥

Hvordan har din lørdag vært? Håper den har vært like fin som min! Ah ... ♥

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ My Saturday, with my Moo-Thea!"legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits