Moo ~ Om meg. (themoo)Moo ~ Om meg.


Mitt navn er Benedicte. Jeg kommer fra Molde og der er jeg veldig fornøyd med. Her har jeg levd hele mitt lange liv. Jeg er da 12 år, eller jeg blir det 22. februar 2011, gleder meg kjempe masse! Dialekta i Molde er litt små irriterende, men jeg har fått et godt forhold til min mormor som kommer fra Mjøndalen, litt utenfor Drammen og hun snakker bokmål. Noe jeg også har nesten begynte med. Det vil si at jeg sier; Hva, hvordan, hvorfor osv. Isteden for ka, kordan, koffor osv. Men jeg er også fornøyd med det.

Jeg er en jente som blir tatt som en aktiv, snill, morsom, kreativ og smilende jente. Min fritid går ofte ut på; Familie, venner, trening og elektronk, kan vi kalle det.

I min familie er vi 5. Det er min pappa Kjell Gunnar, mamma Elin, Storesøster Mari, meg Benedicte og lillesøster Camilla. I tillegg til min helt fantastiske familie har vi to små tutelduer på kjøkkenet som kvitrer i et sett. Det vil si at jeg har to små undulater på kjøkkenet vårt. En jente med navn Snehvit og en gutt med navn Timmy. Søtnosene mine.

Jeg har utrolig mange venninner og venner, men det er da enkelte jeg er ekstra glad i og er mye sammen med. Av dem så har vi Ingrid, Thea, Johanne, Vilde og Amalie. Jeg er veldig glad i dere men også alle mine andre venninner!

På skolen er jeg som oftes sammen med mine ekstra gode venninner, altså; Thea, Ingrid, Johanne og Vilde. Men er også ofte sammen med Amalie. Ei kjempe god venninne. Mitt favoritt fag er nok ... Hm, tror det er matematikk om jeg må velge et slikt skikkelig fag, men er også veldig glad i gym, musikk, mat & helse og kunst & håndverk.

Jeg går da på håndball og svømming, love it. Håndball trener jeg 2 ganger i uka og har holdt på med dte i snart 6 år. Svømming trener jeg 2-4 ganger i uka. Ofte i helgene er det enten håndballkamper eller svømmestevner, så det kan jeg kalle for extra trening da.

Vi kan si det at jeg er en snill, hyggelig, morsom, kreativ og aktiv jente. Jeg elsker å tegne og male, men kan bli fort frustrert om det er noe jeg ikke får til. Kanskje jeg kan si det at jeg er litt perfektsjonist! He he ...

Dette er da meg nå for øyeblikket;Om det er noe du lurer på er det bare å skrive spørmålet i kommentarfeltet.kommentarer til "Moo ~ Om meg."

Marie

20.feb.2011 kl.19:57

Kult bilde:)

arne

25.feb.2011 kl.14:26

j


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits