Moo ~ Homework, mooboriing! (themoo)Moo ~ Homework, mooboriing!


Heisann!

Nå sitter jeg med lekser, ja, som du kanskje kjønte utifra overskriften. Bruker da mandagen til å gjøre mest mulig lekser for uka, så ... Det blir da en god del lekser denne dagen, men da trenger jeg jo ikke å bry meg stort om jeg har gjort lekser de neste dagene. Prøv det selv om du har slik lekse for hver dag og at du vet liksom hva du har i lekse hver dag, he he.

Som jeg da sa i innlegget før her, at jeg skal på svømmetrening senere i dag, altså i kveld. Derfor blir det ikke blogging da, så dere bare vet det. Gleder meg. Kanskje jeg har sagt det men sier dte allikavell. Nesten hver eneste natt drømmer jeg om svømming. Enten svømmer jeg i havet, eller så trener jeg svømming, eller så er jeg på stevnet og svømmer eller så vinner jeg noe i svømming, ihvertfall, jeg drømmer om svømming veldig ofte. Kan dte bety noe? Som om at det er svømming som er meg, jeg er svømming. Svømming er da livet mitt? Kan det bety noe som dette? Hm ...

Thea er nå på dans, den aktive danseren vår. Du er så flink du. Ja ... Hun kommer ihvertfall hjem i 5 tiden tror jeg. Hun legger sikkert ut et innlegg rundt den tiden, tenker jeg.

Jeg koser meg også med tv'n og musikk mens jeg gjør lekser nå, men jeg har da god tid på meg for å gjøre lekser. også egentlig så trenger jeg bare å gjøre leksene for i dag og dem har jeg allerede gjort ferdig. Men jeg skal da gjøre så mye som mulig, ihvertfall så mye som jeg orker. Holder på med matematikk nå for øyeblikket da.

Spiste litt havregryn i sted, nam nam ... Veldig godt og tar kun 2 minutter, nei 1 minutt å lage. Hvaregryn, melk, sukker og syltetøy om man ønsker. Du har sikkert lagd det før.

Outfit

Dere kan da også få en outfit også, noe som sikkert ikke vil komme så ofte.

Jakke - H&M ~ Bukse - Cubus ~ Singlet - Bik bok ~ Smykke - Aner ikke.

Beklager hånden nede i høyre hjørne, men måtte bruke web kameraet. Gadd ikke å laste ned bilder og slikt nå, ha ha ...


Litt sånn dårlig lys på bilde nummer 2. Beklager ...

Hva syns du om lekser? Hva syns du om outfit'n min?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Homework, mooboriing!"

Kaja<3

15.feb.2011 kl.20:00

Så søte bilder av dag<3 Se min blogg?

themoo

15.feb.2011 kl.21:04

Kaja; Naw, tuuusen takk. Så snilt! Ja, det skal vi gjøre.


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits