Moo ~ Fredagskos med mamma og pappa og badehette fotoshoot! (themoo)Moo ~ Fredagskos med mamma og pappa og badehette fotoshoot!


Å, nå koser vi oss sånn. Mamma, pappa og jeg ser nå på "Nytt på nytt", og har kost oss med kyllingsalat. Jeg står da for arbeidet med selve salaten. Jeg ble da faktisk ganske fort mett, spiste da ca. litt under et lite fat, men selvfølgelig var det kjempe godt.


Nam nam, sier jeg bare. Jeg beklager virkelig dårlig kvalitet på bildet. Men jeg kan ikke noe for det. Alle lys er/var på og det ble da slikt det ble. Men håper det går greit da!

Badehette fotoshoot

Tenk at jeg legger ut dette, men litt moro må det være her på bloggen. Ikke le! Dette er seriøst, nei da ... Men det er jo faktisk slik jeg ser (nesten) ut på svømmetrening. Så ... Enjoi!


Skikkelig selvdigger, nei da. Måtte finne noen skikkelig "fine" ansiktsuttrykk!

Wow, så fint. Det ser jo ut som en ... ailen. Ha ha ... Genialt!

Uff ... Nå har jeg jo faktisk lagt det ut. Men håper dere ikke tar dette alvolig. Det er jo bare for moro :D Også må jeg bare beklager en ting til. Har oppdaget at dette er mitt 3. innlegg for denne dagen. Men jeg hadde faktisk så mye å blogge om i dag. Men håper dere likte innleggene mine for i dag, da.

Hva syns dere om fredagskosen vår? Om matbildene? Og ... Om badehette fotoshoot'n?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Fredagskos med mamma og pappa og badehette fotoshoot!"

vilde

18.feb.2011 kl.22:18

namnam:)så godt ut!

themoo

18.feb.2011 kl.22:45

Vilde; Å jada, det var kjeeeeempe godt.


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits