Moo ~ Kos med Amalie, innkjøp, hade Thea ... (themoo)Moo ~ Kos med Amalie, innkjøp, hade Thea ...


I dag har jeg vært sammen med Amalie. Vi tok oss en tur ned i byen når hun kom. Det var kjempe koselig. Det ble ikke et så stort innkjøp i dag, men du får da se hva jeg kjøpte.


Berlinerbolle fra Kneipen. Kostet kun 15 kroner, kjeeeempe god!


Smykke fra Lindex. Kostet kun 39 kroner!Skjerf fra bik bok. Kostet 199 kroner. Syns det var litt dyrt men jeg gikk eller vi da, gikk innom bik bok 3 ganger og jeg kunne ikke la være å se på skjerfet hver gang og til slutt slo jeg bare til!

Dette var da det jeg kjøpte. Rett og slett så kjøpte ikke Amalie så mye, eller jo, hun kjøpte berlinerbolle og negler, som hun skal bruke på bursdagen til meg og Thea. Gleeeder meg sånn!

Når vi var på vei hjem til meg igjen gikk vi innom lekeplassen og til litt bilder.

Jeg ble litt våt i rumpa, så ... Whæææææ!Jeg ble veldig fornøyd med bildene jeg tok, men hva syns du om dem?

Som Thea fortalte i det siste innlegget hun skrev. Men jeg oppdaget det akkurat nå, rett før jeg skrev dette innlegget, så slutter Thea ... Noe jeg syns er veldig trist. Men det er jo hun som bestemmer dette selv. Du er en kjempe aktiv danser Thea og jeg ønsker deg et godt liv med dans! Jeg skal klare meg fint på bloggen alene, og kanskje du kommer tilbake en gang? Men .. Jeg vil savne deg her på bloggen, men vi snakkes jo selvfølgelig på skolen.

...

Da jeg og Amalie kom hjem fra byen gikk vi på rommet mitt og tullet og snakket bare sammen. Vi sort koste oss og lo nesten hele tiden. Det var kjempe koselig. Deretter spiste vi ostesmørbrød og så gikk vi på data'n og lagde animasjonfilm på pivot. Det ble en ganske genial film! Etter hvert kom lillesøsteren min og ei venninne av henne hjem igjen, fordi dem hadde solgt lodd for håndballaget deres, da begynte jeg og Amalie å spionere på dem på rommet til Camilla, kjeeempe morsomt!


Også et skikkelig fint bilde til slutt. Der er vi inne på hobbyrommet mitt/danserommer mitt. Den masken fikk jeg av pappa da han hadde vært i Venezia i Italia på en festival. Også passet dne til kjolen jeg bare smatt på meg.


Hva syns du om masken?

...

Nå koser jeg meg bare.. Sitter i senga og hører på musikk. Etterpå skal jeg gå igjennom garderoben min, begynner å bli veldig fult nå, også ønsker jeg mere klær, men jeg får ikke mere uten å kvitte meg med noen av klærne mine, uff uff ... Men jeg tror jeg finner masse klær jeg ikke trenger lenger, jeg ikke bruker eller som er for lite. Også enda senere kommer tante, onkel og søskenbarnet mitt, Magnus. Det blir da koselig.

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Kos med Amalie, innkjøp, hade Thea ..."

Ingrid

19.feb.2011 kl.19:27

Hei

Høres ut som at Amalie og du koste dere i byen<3

Så trist at Thea slutter:(

Den masken var kjempe fin<3

themoo

19.feb.2011 kl.19:41

Ingrid; Heei! Ja, vi koste oss veldig. Det er veldig trist. Tuusen takk!

julie<3

19.feb.2011 kl.19:52

Kjempe fin maske!

Jeg har også en maske fra Venezia som jeg fikk av mamma.

themoo

19.feb.2011 kl.20:00

Julie; Tusen takk. Å, så kult. Hvordan ser den ut da? : )

Mina<3

19.feb.2011 kl.21:55

Utrolig fin maske<3

Jeg har også en maske, men den fikk je av fadderbarne mitt<3 Den var laget av papir men den var utrolig søt men enda søtere når den var fra hun<3

themoo

19.feb.2011 kl.22:40

Mina; Takk for det! Naw, så søtt da!


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits