Moo ~ Det ble seier, snart tusten, nam YT og Roser! (themoo)Moo ~ Det ble seier, snart tusten, nam YT og Roser!


Å ja da, vi vant, akkurat det vi skulle! Sist vi spilte mot dem tapte vi 13-23, denne gangen vant vi 19-13. Jeg er så fornøyd, og pluss at vi vant ble jeg topp scorer med 7 mål. Jeg må innrømme at ihvertfall keeperen til Frode var veldig flink, men vi fant ut hvilke mål hun reddet og hvilke mål ut ike klarte det, så vi tok teken på dem! Dessverre tok jeg ingen bilder der. Med en gang jeg kom dit begynte vi md oppvarmingen og etter kampen glemte jeg det rett og slett! Håper det går greit da. Bare se for dere et lag med grønne drakter om jubler og scorer og scorer. Også er det et rødt lag som ikke er så fornøyd.

Senere i dag, altså i 2 tiden skal vi en tur på tusten, altså det er skianlegget her i Molde. Dit drar jeg sammen med mamma og lillesøsteren min. Det blir velfig koselig, tenker jeg. Liker veldig godt å stå på slalom.

Nå sitter jeg i sofa'n med pc'n og ser på OL på tv. Morsomt å se at Norge har vært så flink i år og i fjor! Men ... Noe jeg elsker å få etter trening og kamp osv. er YT, det er noe jeg gleder meg til etter treninger og kamper. Det er så godt. Jeg liker da best de harde "flaskene", det er ikke akkurat flasene jeg liker. Nesten som smoothie på "flaske". Ihvertfall, den jeg liker best ser slikt ut;

Av alle sortene er det banan jeg liker best, men jeg liker veldig godt de andre også. Men hvilken liker du?

Til morsdagen, som nå begynner å bli en god stund siden, fikk mamma noen vakre røde roser som jeg hadde en liten fotoshoot med, kan vi kalle det. Og jeg tenkte å dele disse bildene med dere. Jeg ble jo faktisk litt fornøyd med dem. Men gjerne gi dine egne meninger.
Hva syns du om rosebildene?

Hva syns du om seieren vår? Hvilken YT liker du best? Hva syns du om rosebildene?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Det ble seier, snart tusten, nam YT og Roser!"

linnea reder

20.feb.2011 kl.13:14

sv : kos deg :)

Mie<3

20.feb.2011 kl.14:09

Braaa...!! Dere vant! Dere spilte sikkert kjempe bra!

Kos dere i tusten da<3

-Amalie

20.feb.2011 kl.16:50

Yt med bæær ! ♥

themoo

20.feb.2011 kl.16:54

Linnea Reder; Å ja, det gjorde vi. Takk for det!

Mie; Åå, jeg er så fornøyd med resultatene. Sist vi spilte mot dem tapte vi faktisk stort, nå vant vi stort. Etter kampen jublet vi SKIKKELIG! Takk for det. Det var kjeeeempe fint, og kjempe fint vær!

Amalie; Ja, den er også veldig god. Som sagt liker jeg veldig godt den med banen <3
Har vært på tusten i dag jeg også :)

themoo

20.feb.2011 kl.17:30

Malin; Å, så koselig, kanskje jeg så deg?


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits