Moo ~ NÅ har jeg ryddet garderoben og Skole i morgen, men blir bra uke! (themoo)Moo ~ NÅ har jeg ryddet garderoben og Skole i morgen, men blir bra uke!


HeiHei!

Jeg fortalte dere i et annet innlegg at jeg skulle rydde garderoben min, tror det var i går, men det ble faktisk ikke før i dag, altså nå. Gjett om dte var fult og rotete. Nå har jeg kvittet meg med klær og ryddet skikkelig. Så nå ser det veeeldig fint ut, spør du meg. Men siden jeg er er blitt så fornøyd vil jeg dele bildene jeg tok med dere.


Her er da dne store hauen med singleter, i alle farger. Tror jeg ikke kvittet meg med noen. Kjekt å ha, man vet aldri når man trener en oransje eller grønn singlet.


Og dette er da buksene mine, pluss ... Skal vi se .. pluss 4 til, tenker jeg. Ettersom at jeg ikke hadde prøvd alle buksene på lenge, eller da brukt dem, så bare negynte jeg med å prøve på meg alle buksene jeg var usikker på om passer eller ikke. Det endte opp slik;


Se så ryddig. Jeg liker å rydde, faktisk, men for å gjøre det enda morsommere tar jeg på noen sanger som gir skikkelig rytme. Da kan jeg både danse og synge mens jeg rydder, artig! Pluss disse 7 buksene var det ihvertfall 2 som var på vaks eller som ikke var der.


Her er da mine "hoved" klær, elle rhva jeg skal kalle det. Her har jeg for dte meste det som kan henges opp ol. Mest jakker og gensere. T-shortene har jeg i en annen skuff, det samme singletene. Jeg har ordnet slik fargekode bortover her. Det starter med hvit (fra venstre) til grått -svart - brun - oransje - rød - rosa - blå. Du burde ordne slikt i din garderobe.


Dette er skuffene mine. Fra øverst; i øverste skuff har jeg skjerfene mine, leggings og belter. Neste skuff har jeg t-shorter og andre topper. Neste der igjen er det singletene. Deretter kommer tigthsene og strømpebuksene osv. Og i nederste har jeg kosejakkene mine.


Dette er pelsen min, eller hva jeg nå skal kalle det. Har da 2 pelsvester, på en måte, selvfølgelig ikke ekte. Jeg skal aldri finne på å kjøpe ekte pels! Problemet med mine pelsvester er at de røyter sånn. Det fyker pels etter meg når jeg går, nei da ... Men det fester seg på alt. Stoler, mat osv. Det jeg er veldig nærme ihvertfall, irriterende!


Og dette skal jeg kvitte meg med.


Jeg har sagt det tidligere. Om jeg skal få meg nye klær, må jeg kvitte meg med noe. Og det er jo det jeg akkurat har gjort. Så nå skal jeg bli shopping. Ser du her - Masse plass! Dessuten har jeg bursdag om 2 dager. Kanskje jeg får noe klær den dagen?

...

Uff uff, imorgen er det skole igjen. Men noe som er positivt er at denne uken blir helt topp. Mandag har jeg fysisk aktivitet, vi skal altså ha bordtennis tror jeg. Også er det svømming, noe som er så utroooolig morsomt! På tirsdag har jeg jo bursdag og så har læreren vår bursdag samme dag, så det blir kake den dagen, nam nam! Onsdag skal jeg og Thea feire bursdagen vår! Torsdag er det ihvertfall karneval på skolen, det gleder jeg meg til. Og fredag er det jo siste skoledag før vinterferien, for en uke! Jeg gleder meg faktisk!

Hva syns du om opprydningen? Har du vinterferie eller skal du ha?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ NÅ har jeg ryddet garderoben og Skole i morgen, men blir bra uke!"

erica kvam

21.feb.2011 kl.15:41

sv; åå, tusentakk! :D masse klær!


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits