Moo ~ My day, to now, at least! (themoo)Moo ~ My day, to now, at least!


Hei dere. Idag har jeg for det meste vært da på skolen og gjort lekser. I en evighet tok jeg bilder til outfit'n, som jeg la ut i sted! Det er ganske irriterende når bildet enten blir fot langt oppe, for langt nede, om jeg blunker, rar pososjon, forbrytelser ol. Da vil det ta en stund til du får de 3 beste bildene. Men i hvert fall, her kommer dagen min, til nå ...På vei til skolen. Her sitter jeg i mormor sin bil. Vi låner hennes bil, siden dem ikke kjører bil lenger , ehe ... Også bruker den da mindre bensin/diesel enn vår, så da er det greit å bruke den, mener mamma.

Jeg tok dessverre ingen bilder på skolen i dag, siden det nå er litt vanskelig siden jeg ikke kan få hjelp av Thea, når hun nå ikke eier denne bloggen sammen med meg. Også ... glemte jeg det egentlig. Beklager.Uff, uff. Masse lekse, eller det er da egentlig jeg som bestemmer det. Jeg bruker mandagen til å gjøre mest mulig lekse for uka, siden treningen for denne dagen starter ikke før klokka 7 om kvelden. Og da er det veldig greit.Se så søte engler. Disse står i vinduskarmen på stua. Måtte bare ta et bilde, syns det ble egentlig veldig fint. Men hva synes du?


Ehe ... Også måtte jeg bare fortsette. Syns det var veldig morsomt å ta slike bilder av "dekoransjonen" i stuevinduene.

Senere i dag, altså klokka 7, skal jeg på svømmetrening, noe jeg fortalte dere i sted. Gleder meg egentlig, syns svømmetreningene nå i det siste har vært så bra, koselig og ja ... bra! Men jeg gleder meg aller mest til svømmetreningen i morgen. Da har jeg bursdag og har med da ... Eller det kan jeg ikke si i tilfelle noen fra svømminga leser dette innlegget, beklager. Noe som jeg også må gjøre på svømmetreningen i morgen er å svømme 100 meter butterfly mens de andre sputer på meg med plater, haha, det er veeldig morsomt!

Om ikke så lenge skal jeg spise middag, pannekaker. Åh ... Det er lenge siden jeg har spist, så det skal bli veldig godt! Ellers skal jeg ikke noe spesielt i dag, tror jeg.

Hva har du gjort i dag? Har du masse lekser? Hva syns du om bildene? Liker du pannekaker?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ My day, to now, at least!"

Mie<3

21.feb.2011 kl.18:19

Fine bilder<3

Kos deg videre av dagen<3

themoo

22.feb.2011 kl.16:11

Mie; Takk for det! Ja, det skal jeg gjøre. Forresten, det må du også, vennen <3


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits