Moo ~ Jeg har bursdag! (themoo)Moo ~ Jeg har bursdag!


HeiHei! I dag kan du nok skjønne at jeg er veeeldig glad, siden jeg endelig har bursdag. Denne dagen har jeg ventet på kjempe lenge, altså, 1 år nå. Men den følelsen jeg hadde i fjor, av å ha bursdag er ikke akkurat den samme. Dagen startet med at det banket på døren presis klokka 7. Jeg svarte "Ja" og inn kommer både mamma, pappa, lillesøsteren min Camilla, storesøsteren min Mari og kjæresten til Mari; Martin. Jeg fikk både frkost på senga og gaver. Til frkost fikk jeg to ristabrød, den ene med italienks salat og den andre nugatti Crips (jeg lover deg, spister det ikke ofte), også et glass med eplejuice. Hehe, beklager for skikkelig nøyaktig beskrivning av frokosten min. Men i hvert fall, som gaver fikk jeg; Wii Fit, et helt sett. Slalomjakke og bukse, fra Sport 1. Også fikk jeg et gavekort på H&M av Camilla, på 100 kr.I dag fikk jeg tatt en fotoshoot på skolen. Siden i dag ville Mie bli med igjen, det samme Ingrid. Det er alltid koselig! Så, her vil jeg da vise dere bildene vi tok.

Så søte dere er, Mie og Ingrid. Jeg er bare så glad i dere, mine to smø puser! Dere stiller alltid opp, smiler hele tiden og er litt av noen gode venninner.

Ingrid begynte å flire seg i hjel, siden vi faila litt på enkelte bilder. Enten var det jeg som blunket, eller så ble mie most, Ingrid begynte å overdrive, jeg kom litt for langt frem og på enkelte dumma vi oss så fulstendig ut! Haha!Mie er alltid så søt hun, sant?Siden jeg nå har bursdag, fikk jeg en liten krone på skolen. Grunnen var egentlig det at læreren vår, Grete, også har bursdag i dag, så det ble en "stor" fest. Grete fikk slike pang pang greier. Slik at man må holde i begge sidene av den "greien" også smeller det og inni er det en vits og en krone. Da fikk jeg kronen siden jeg også hadde bursdag.


Se så fiiiin krone.Hva syns du om bildene? Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med de.


And my shoes. Dette er det første parte med ekte UGG's jeg fikk. Syns det er itrolig søte. Men hva syns du om disse skoene?

Nå har jeg fått spist middag i lag med mamma og Camilla, lillesøster. Før det lagde jeg og mamma .... Å ja, det er sant, jeg kan jo ikke fortelle det, i tilfelle at noen på svømminga ser på dette innlegget før treninga. Da blir jo hele overaskelsen spolert! Men i hvert fall, jeg og Camilla var prøvskaniner og fikk smake ... Det var kjeeeempe godt!

Ja, som sagt, senere i dag skal jeg på svømmetrening. Jeg gleeeder meg så utrolig! Da skal jeg dele ut det jeg og mamma lagde her i sted, også må jeg svømme 100 meter butterfly mens de andre spruter på meg med plater. Det er alltid så morsomt!

Kanskje du har en gatulasjon på lager? Hva syns du om bildene? Hva tror du at jeg og mamma har lagd til svømminga?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Jeg har bursdag!"

Mie<3

22.feb.2011 kl.18:47

Kult at jeg fikk være med på bildene!

Ingrid

22.feb.2011 kl.21:22

Så heldig du er som fikk så mye fint.

Kjempefine bilder og kult at jeg fikk være

Med på bildene<3

glad i deg<3

Andrine

23.feb.2011 kl.15:18

Hva var det du ga til de på svømminga?? :-P

eva

23.feb.2011 kl.21:13

sååååååååå fine bilda<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<=)=)=)=)=)=)

themoo

24.feb.2011 kl.15:58

Mie; Hehe, alltid koselig at du vil være med på bildene!

Ingrid; Takk for det. Bare hyggelig. Er kjempe glad i deg også, vennen!

Andrine; Jeg lagde muffins.

Eva; Tuuuusen takk Eva!


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits