Moo ~ Karneval og minifotoshoot, VM og fadderbesøk. (themoo)Moo ~ Karneval og minifotoshoot, VM og fadderbesøk.


Hei dere! I dag på skolen var det karneval. Jeg tenkte på å ta et bilde av meg med det jeg kledde meg ut som, men glemte rett og slett av det. Men i hvert fall, jeg kledde meg ut som en dame sjørøver eller pirat, kall det, det du vil. I første timen hadde vi i hvertfall vanlig norsk, resten av skoledagen gikk ut på en litt uvanlig skoledag. Kan faktisk innrømme det at karnevalet ikke akkurat var såå gøy. 2-3 time var egentlig bare søtt, da fadderbarna sto å sista på risekser de selv hadde lagd og danse som bare det.Haha, se så flink vi er til å tagge tavle i friminuttene. Du ser Lisa tegningen der, den har Vilde sb tegnet. Hun er kjempe flink om du ser.

I de siste timene så vi på film, kjeeedelig kan jeg bare si, ronja røverdatter for å si hvilken film det var. Har liksom sett den en trillion ganger! Men men, èn ting var positivt, eller det var egentlig bare morsomt, for hele tiden kom det popcorn rundt. Jeg var jo nesten mer forkusert over det en filmen, haha.

Men etter skolen hadde jeg, Mie og Ingrid en liten fotoshoot. Enkelte kom også litt med.


Ok, først vil jeg bare si noe, Mie befalte meg om å skrive det ned, vi kan se oversminket ut. Det er fordi det har vært karneval på skolen i dag, haha, noe jeg sa tidligere i innlegget!Haha, skjekk hvor oversminket Viktor er. For å si det sånn, så kledde han seg ut som dame! LOL :P


Uff uff, se hvor "mye" klokka var da vi begynte å tagge tavla. Tror det var på denne tiden vi faktisk hadde det gøyest!


Når det først og fremst ikke var noen lærere der tok jeg rett og slett et bilde av hylla mi. Se hvor "fiiiiiin". Ok, fra øverst, fra 1-10. Øverst hylle får en 7'er. Fint ordna men, enkelte bøker der er fulle og bøker som ikke skal være der. Hylla midt i får en 9'er, det kaller jeg bra, i hvert fall for meg. Og nederste hylle får en 1'er. Har egentlig kun viktige ark der, men det ser "litt" for rotete ut.


Også var det da Atle som kledde seg ut som sumo-bryter! Han og Martin, var det! Herregud, sier jeg bare, på en positiv og merkelig måte : P
Se så sure dem ble på meg, nei da ... Men se hvor alvorlige dem er! : DLook at våre shoes xDVi likte å ta bilde ved døren!
Se hvor flink Mie er.

Søøt <3Enkelte ville ikke bli med på bildet, her har du Vilde V.


Så måtte Ingrid gå siden hun skulle på dans. Jeg måtte selv begynne å rusle hjemover.

I dag har jeg for det meste sett på VM, blogget og vært sammen med fadderen min, Anne Britt. Det var kjempe koselig. Fikk 3 lerret til bursdagsgave av henne. Et stort og 2 små. Nå skal det bli maling, tenker jeg!

Liker du karneval? Hva syns du om bildene? Liker du å male? Ser du VM?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Karneval og minifotoshoot, VM og fadderbesøk."legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits