Moo ~ Vinterferie og Oppdal tur. (themoo)Moo ~ Vinterferie og Oppdal tur.


HeiHei! Endelig, nå er det vinterferie. Dette har jeg gledet meg til kjempe lenge, nå. Men det har vi sikkert alle gjort. Flere andre skoler fikk vinterferie sist fredag, men i hvert fall her i Molde fikk vi vinterferie i dag! Dagen i dag gikk egentlig overaskende raskt. Skoledagens startet med matlaging, deretter "syng sammen", egentlig ganske kjedelig. Også matlaging igjen. Vi lagde Spagehetti Carbona el. Det var i hvert fall veldig godt. I langfriminutett, iallfall i begynnelsen, så var jeg, Thea, Ingeborg, Ingrid og flere inne å tulla. Men til slutt ble vi ferska, typisk. Ellers var det bare faglig, men nå er det feeeerie!

I langfri, som sagt, så var vi inne, og med det samme tok vi litt bilder;
Seeee, Ingeborg, du altså :PSøte Ingrid, lo seg ihjel!


Også faila dem litt, haha ... Vi alle begynte å flire! Morsom du Ingeborg!Thea og Vilde V <3Så flinke dere er, Ingrid og Ingeborg.


Å jada, nå er det vinterferie. Dette skal bli herlig.

Men ja, i dag stikker jeg av til Oppdal med familien. Der skal vi bo på hytta til noen venner, altså dem skal også være med. Dette skal bli koselig. Jeg skal ha med pc'n min, men siden jeg ikke hadde med den sist vi var der så vet jeg ikke om det er nettverk der, men vi får se. Tenker vi skal bare være på hytta i dag, men i morgen tar vi garantert oss en tur på slalom, håper jeg i hvert fall. Gleeeder meg!

Tror det ikke kommer en outfit i dag. Men skal da prøve så godt jeg kan å få ordna det. Hvis det ikke kommer i dag eller i løpet av den tiden jeg er på Oppdal, ordner jeg sikkert en slik "helgens outfit" el. Altså det vil si at jeg legger inn både outfit'n for i dag, i morgen, søndag og mandag.

Vi drar i sånn 5 tiden og kommer dit i, tja ... Det vet jeg egentlig ikke, kanskje 9 tiden. Kommer hjem igjen på mandags kveld, tror jeg.

Har du vinterferie? Hva syns du om det? Hva syns du om bildene? Har du vært på Oppdal?

Moo ~ Benedictekommentarer til "Moo ~ Vinterferie og Oppdal tur."

Amalie<3

26.feb.2011 kl.09:13

Det var spaghetti carbonara kul blogg

Peace Amalie<3

Vilde

26.feb.2011 kl.20:16

haha:)


legg igjen en kommentar...

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits